DaDa Run For Value

Zondag 24 oktober was het eindelijk zover! De DaDa Run For Value tijdens de 40e NN Marathon Rotterdam. Het is een fantastische dag geworden met een waanzinnige opbrengst!

Kijk hier voor een sfeerimpressie van deze prachtige dag!

Wij gaan er weer voor! Na 2 keer uitgesteld te zijn is het 24 oktober 2021 eindelijk zover! De DaDa Run For Value! Net als voorgaande jaren zijn wij weer te gast bij Restaurant Chung aan de Noordmolenwerf 171 in Rotterdam!

Wij hebben nog enkele startbewijzen over! Wilt u samen met uw 4 collega's meelopen tijdens de mooiste marathon van Nederland, schrijf u dan in met een team voor de DaDa Run for Value. Meer informatie? Stuur ons even een mail: info@stichting-dada.nl.

De DaDa Run For Value is een jaarlijks evenement tijdens de marathon van Rotterdam. Wij zijn sinds 2012 ook official partner van de Rotterdam Marathon. Het evenement is een samenwerking tussen Peak Value en Stichting DaDa. Het doel is om tijdens de marathon van Rotterdam mee te lopen met de Business Estafette in teams van 4 en zoveel mogelijk donaties bijeen te lopen voor de projecten van Stichting DaDa. Tijdens de afgelopen editie (2019) is er maar liefst €134.100.- opgehaald!

Team C)Solutions

Bekijk hier het parcours 2021 en de looproutes voor de business runs.

Doneren kan ook via onze bankrekening bij de Rabobank, graag vermelden om welk team het gaat!

You can also donate via our bank account at RabobanK, please mention which team it concerns!

Banknr./ Accountno.: NL12 RABO 0128 9720 09

BIC: RABONL2U

Waar lopen wij voor?

Dit jaar gaan wij samen met alle lopers en sponsoren proberen om een mooi geld bedrag bijeen te brengen om projecten van Stichting DaDa te kunnen realiseren. Stichting DaDa heeft een aantal projecten die zij graag zou willen realiseren met de opbrengst:

• Beatrix Gorinchem Qwiek.up projector waarmee kinderen afgeleid kunnen worden door beelden en geluiden zodat de pijn en de stress gereduceerd wordt.
  • Ikazia RotterdamBijdrage spelmateriaal voor nieuwe kinderlounge.
  • Groene Hart Ziekenhuis Gouda Qwiek.up projector waarmee kinderen afgeleid kunnen worden door beelden en geluiden zodat de pijn en de stress gereduceerd wordt.
  • Basalt Revalidatie GoudaBijdrage Snoezelruimte voor de kinderafdeling in Gouda.
  • Diabeter Rotterdam VR Bril, Ipad met speaker en enkele kleinere afleidingsmaterialen om kinderen met diabetes type 1 af te leiden tijdens de behandelingen. Dit project is voor 5 locaties.

• Stichting Dada | Projecten DaDa Run For Value 2021

ERP|OPEN

Team: Gert Heerkes, Conrad Mollink, Marit Keetman en Christiaan Kamphuis
    € 1636 van € 2000 ingezameld
  • Stichting Dada | Florca Westland B.V.

Florca Westland B.V.

Team: Mike van der Voort, Alex van der Goes, David Broekman en Mick Enthoven
    € 1500 van € 2000 ingezameld
  • Stichting Dada | Fource Automotive