Stichting Dada | Projecten DaDa Run For Value 2021
Beindigt over 0 dagen

Dit jaar gaan wij samen met alle lopers en sponsoren proberen om een mooi geld bedrag bijeen te brengen om projecten van Stichting DaDa te kunnen realiseren. Stichting DaDa heeft een aantal projecten die zij graag zou willen realiseren met de opbrengst van de DaDa Run for Value zoals:

Beatrix Gorinchem – Qwiek.up projector waarmee kinderen afgeleid kunnen worden door beelden en geluiden zodat de pijn en de stress gereduceerd wordt.

Ikazia Rotterdam – bijdrage spelmateriaal voor nieuwe kinderlounge.

Groene Hart Ziekenhuis Gouda - Qwiek.up projector waarmee kinderen afgeleid kunnen worden door beelden en geluiden zodat de pijn en de stress gereduceerd wordt.

Basalt Revalidatie Gouda – Bijdrage Snoezelruimte voor de kinderafdeling in Gouda.

Diabeter Rotterdam – VR Bril, Ipad met speaker en enkele kleinere afleidingsmaterialen om kinderen met diabetes type 1 af te leiden tijdens de behandelingen. Dit project is voor 5 locaties.

DONATEURS:

• 29-10-2020 - Fource Foundation - € 2.500,00