Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Rotterdamse Kost - 21, 22 en 23 september

04-09-2018

Rotterdamse Kost - 21, 22 en 23 septemberMet enige trots kunnen wij melden dat Stichting DaDa is dit jaar wederom aangewezen als het goede doel van het festival RotterdamseKost.

Festival RotterdamseKost is de grootste en gezelligste buitenkroeg van Nederland, waar men een ode kan brengen aan Rotterdam op culinair en cultureel gebied. 

Graag willen wij u ook attenderen op het Kralingse Bos Diner. De organisatie van het festival organiseert dit unieke diner op vrijdag 21 september, op deze avond serveren 10 Rotterdamse chefs een vijfgangendiner in de meest bijzondere buitenkeuken in Rotterdam – Het Kralingse Bos Diner op het strand aan de Kralingse plas. De gehele opbrengst van dit bijzondere diner gaat naar Stichting DaDa. Bij grote 

Reserveren is noodzakelijk. Het diner kost 135 euro per persoon. Dit is inclusief een wijnarrangement en toegang voor RotterdamseKost op 21, 22 en 23 september. De datum voor het diner is vrijdag 21 september, start inloop om 17:30 uur. Bij grote belangstelling wordt er een extra avond bijgevoegd op zaterdag 22 september.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van RotterdamseKost. www.rotterdamsekost.nl