Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

DaDa Golfdag 2020

08-09-2020

DaDa Golfdag 2020Woensdag 2 september 2020 was het eindelijk zover, na enkele maanden uitstel was daar dan toch eindelijk de DaDa Golfdag op Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Met prachtig weer zijn wij de dag gestart met 25 flight’s, onze DaDa vrijwilligers, het team van Hit Eten en Drinken en de medewerkers van Golfbaan Hitland en natuurlijk onze DaDa fotograaf – Awé Krijger. 

De golfers werden op diverse locaties uitgedaagd. Zo mocht men op hole 7 proberen om onze ambassadeur - golfpro John Woof te verslaan. En dat is zeer goed gelukt! 22 mensen hebben John Woof verslagen en de beste was Ivette Klein! 

Op hole 9 stond een door BMW Kalfsbeek beschikbaar gestelde Mini die bij een hole-in-one gewonnen kon worden. Ook al waren er een aantal deelnemers heel dichtbij, is het dit jaar weer niet gelukt om een hole-in-one te slaan.  

Na deze hole-in-one stond de Cavia Cave Challenge op het programma. De truc hier was om met 3 ballen zoveel mogelijk punten te scoren door de ballen in de poortjes te putten en dat was nog best spannend. Uiteindelijk hadden wij 2 winnaars en moest er een play-off worden geput. Uiteindelijk ging Dennis Borsboom er met de prijs vandoor.

De gehele dag kon men op diverse plekken in de baan genieten van heerlijke hapjes van Hit Eten & Drinken en mooie wijnen van Hosman Vins en natuurlijk het heerlijke ijs van Snackbar De Krim. Na afloop wachtte de deelnemers ook nog een heerlijk walking dinner in het clubhuis met gezellige muziek op de achtergrond van DJ .XLR – Rob van Mastrigt.

Als laatste challenge konden de deelnemers proberen om van een matje vanaf het terras bij het clubhuis zo dichtbij als mogelijk bij de vlag van hole 18 te komen. Edwin de Groot was hier de winnaar. 

Een DaDa Golfdag is echter niet compleet zonder een winnaar van de dag! Het team van Haij & van der Wende Advocaten ging er met de winst vandoor, zij nemen met mooie DaDa Wisseltrofee voor één jaar mee naar huis. Op de 2e plaats is het team van Goos Reclamemakers geëindigd en het team van JIF Aircleaning heeft de derde prijs gewonnen. Van harte gefeliciteerd!  

Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag en willen wij iedereen nogmaals bedanken voor alle gezelligheid, medewerking en ondersteuning. Stichting DaDa is van ons allemaal!

Wilt u nog even nagenieten? Dan kunt u via deze link: https://flic.kr/s/aHsmQCLtG7 de door onze DaDa fotograaf – Awé Krijger gemaakte foto’s bewonderen.