Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

DaDa Golfdag 13 mei 2022

17-05-2022

DaDa Golfdag 13 mei 2022

Vrijdag 13 mei 2022 stond weer geheel in het teken van de DaDa Golfdag. Al vele jaren zijn wij te gast op Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Het zonnetje scheen, er was wat veel wind maar verder is het een topdag geworden. Met 29 flight’s, gehuld in de mooie gesponsorde golfpolo's van Klupp Sportswear, was het een volle bak en dat zorgde af en toe voor opstoppingen bij John Woof zijn challenge, beat-the-pro, maar met de fijne catering van Hit Eten & Drinken en lekkere wijnen van Hosman Vins was het wachten niet zo erg.

Toen iedereen fris en fruitig terug was uit de baan werd er nog hard gestreden in de terraschallenge, daar slaat men van het terras af richting de vlag van hole 18. Diegene die het dichts bij de vlag komt is de winnaar en mag de Aatje Trofee een jaartje mee naar huis nemen. De Aatje Trofee is vorig jaar geïntroduceerd als eerbetoon aan opa DaDa die op 11 september 2020 overleden is. De trofee is dit jaar na een spannende strijd gewonnen door Kevin Visser uit de flight Compair 2.

Kevin Visser - winnaar Aatje Trofee 2002

Na een lange dag met mooie uitdagingen is het team van Elst Transport eindelijk winnaar geworden van de DaDa Golfdag 2022! Captain Danny van Loon had er dit jaar alles aan gedaan om de prijs in de wacht te slepen. Hij had zelfs 3 Schotse golfvrienden uitgenodigd om hem te helpen.

Winnaars DaDa Golfdag 2022 - Team Elst Transport

Toen was het tijd voor de opbrengst van de dag!

€ 42.500,00

Een prachtig bedrag waarmee wij weer mooie DaDa projecten kunnen realiseren, o.a. bij Het Zuyderland MC en Adelante Zorg in Valkenburg a/d Geul.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken!

 

Deze hele dag is op beeld vastgelegd door onze vaste DaDa fotograaf – Awé Krijger. 

De foto’s zijn te bekijken via deze 2 linkjes. https://www.awkf.eu/DaDa-22/ en https://www.awkf.eu/JW-DADA-22/