Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

High Wine

31-03-2022 - 31-03-2022


Vol trots kunnen wij melden dat 4 studenten van de opleiding communicatie aan de Hogeschool Rotterdam een evenement voor Stichting DaDa gaan organiseren.

Julia, Linda, Danique en Azra organiseren op donderdag 31 maart 2022, in samenwerking met Hosman Vins, een fundraising evenement voor Stichting DaDa. Het evenement zal worden uitgevoerd in de vorm van een High Wine. Het wordt een compleet georganiseerde avond met een volledig verzorgde walking-wijnproeverij van exclusieve wijnen, smaakvolle hapjes en natuurlijk entertainment.  

De High Wine, vindt plaats bij Hosman Vins in Schiedam. Er zit een maximum aantal van 100 bezoekers aan ons evenement, koop dus tijdig jouw ticket! De prijs van de tickets zal € 49,50 zijn. 

Er zijn nog enkele tickets vrij voor dit leuke event. Dus aarzel niet en bestel uw tickets via deze link: High wine

Het evenement vindt plaats bij Hosman Vins. Het adres is Westvest 44 te Schiedam. Binnen heerst de sfeer van een wijnkelder, de temperatuur is hier iets koeler. De dresscode van de avond is Casual Chique, denk bij uw kledingkeuze aan een extra laagje.    

De locatie is bereikbaar met de auto, echter zijn er weinig gratis parkeermogelijkheden. Er is beperkt plek om te parkeren op het parkeerterrein direct naast Hosman Vins. In de nabije gelegenheid zijn er ook diverse betaalde parkeergelegenheden. Vanaf station Schiedam kunt u ook te voet naar Hosman Vins (circa 15 minuten). Ook rijdt er vanaf het station een tram richting het centrum, waar u uit kunt stappen bij halte Koemarkt. Vanaf deze halte is het nog ongeveer 5 minuten lopen. 

Meer informatie over het event treft u hier aan: high-wine-31-maart-2022.pdf

Wij zijn uiteraard trots op de studenten die zich willen inzetten voor Stichting DaDa, maar zeker ook zijn wij heel blij met Ruben en Manon van Hosman Vins dat zij hun locatie ter beschikking hebben gesteld voor dit event.

Zien wij u op 31 maart?